Jordan Zoom 92 Bestellen

Comments · 44 Views

Jordan Zoom 92 Bestellen Jordan Zoom 92 Bestellen

Een subtiele tint ervan is ook te zien langs het doorkijkvenster van de voorvoet, hoewel het snel wordt verduisterd door het omringende frame van zwarte nubucks en kunststoffen. Kopen Jordan Zoom 92 Hieronder voegt een vergrijsd loopvlak nog meer contrast toe aan het palet, het neutrale paar grenst aan een Volt-gekleurde Zoom-eenheid die overeenkomt met het insigne dat zowel op de tong als op de hiel te vinden is.

[Image: 21jan212.jpg]

De tong en ruimtes aan de zijkant zijn opgevuld met zwart, waardoor het populaire ‘Cool Grey’ kleurenpalet wordt nagebootst dat een aantal van de populairste sneakers van Jordan heeft gekleed. Jordan Zoom 92 te Koop In tegenstelling tot deze eerdere modellen, bevat het paar ook gewaagde hits van Gym Red op de lacestays, het middenzoolstuk en de Zoom Air-demping van de voorvoet, die zich uitstrekt naar de zijkanten voor zichtbaarheid.

De dochteronderneming van Michael Jordan, NIKE, Inc., wordt geprezen om zijn retro-selectie, maar de afdruk blijft de grenzen verleggen van basketbalschoenen voor prestaties. Jordan Zoom 92 Bestellen Voorbeeld: de Jordan Zoom ’92, die onlangs is gelanceerd in een 'Siren Red / Black / Total Orange / Blue Fury'-kleurencombinatie voor dames. Geïnspireerd door de Air Jordan 7, heeft het silhouet een handvol scherpe accenten in het bovenwerk en de zool van gemengde materialen.

De Jordan Zoom 92 Schoenen verwijst naar drie modellen gedragen door Michael Jordan in de jaren negentig en is een mengelmoes van historische visuele en functionele elementen die zorgen voor een gewaagde look. Om bij de opvallende stijl te passen, is er een nieuw exclusief damespaar met felgekleurde accenten toegevoegd aan de selectie. Het voornamelijk witte bovenwerk wordt gecontrasteerd door scherpe Siren Red- en University Gold-panelen.

Naast hun Retros in het voorjaar van 2021, zal Jordan Brand spin-offs blijven aanbieden, zoals de Jordan Zoom 92 Heren/Dames. Om het jaar in te luiden, zullen we het silhouet eerst zien in een klassieke, op het erfgoed geïnspireerde "Bred" colorway. Typerend voor het iconische schema is dat de rode tinten spaarzaam worden gebruikt, met name bovenop de bovenste oogbescherming en de 'Zoom Air'-branding van de zijkant.

http://www.wishlopen.com

Comments