Nike Air Max 2090 te Koop

Comments · 46 Views

Nike Air Max 2090 te Koop Nike Air Max 2090 te Koop

Een van Nike's 2020-voorstellen voor de lifestyle-markt - de Kopen Nike Air Max 2090 - is tot uiting gekomen in een uitgebreide reeks kleurstellingen, zowel onder de in-line paraplu als via speciale projecten zoals de Neymar-samenwerkingen en het BeTrue-initiatief. Afgezien van het "Duck Camo" -paar dat in maart viel, vertrouwde het silhouet niet op erfgoed-geïnspireerde paletten om zijn aanbod aan te kleden, maar dat lijkt te veranderen met zijn nieuwste versie.

Immagine

Spatborden en hun aangrenzende Air Max 200-eenheden worden tonaal, behalve de lichtgrijze accenten op de eerste. Nike Air Max 2090 Goedkoop Transparant gaas over het bovenwerk geeft de voorkeur aan een lichter zwart, dat een opvallende gelijkenis vertoont met de aanstaande CDG Dunk Low wanneer deze wordt aangevuld met hun "Wolf Grey" -versieringen. Elders bootst het paar de altijd memorabele Air Force 1 Low na terwijl het de resterende gereedschappen in het zwart bedekt.

Nike Air Max 2090 te Koop Afhankelijk van de OG Air Max 95 'Neon' voor invloed, wordt deze nieuwste iteratie geleverd met een grijs bovenwerk dat enigszins afwijkt in schaduw tussen de spatborden en filmachtige lagen, met accenten van neongroen bovenop de zichtbare stiksels, tonglogo en "Air" tekstafbeeldingen aan de achterkant geplaatst. Mallen met uitlopende ribbelstructuren langs de tussenzool en hielen vullen elkaar aan door middel van gitzwarte afwerkingen om het klassieke, maar toch gemene thema te voltooien.

Vers van zijn Air Max Day 2020-lancering, die aantoonbaar werd overschaduwd door de Air Max 90 Duck Camo en Adapt Auto Max, heeft de Nike Air Max 2090 Schoenen zich verkleed in een geheime, maar indrukwekkende kleurencombinatie. Hoewel het op de Air Max 90 geïnspireerde model eerder monochromatische outfits heeft aangetrokken, laat het nieuwste model elk overduidelijk contrast achterwege. En ondanks dat hij niet beladen is met verfspatten, lijkt Nike's 'huidige schoen van de toekomst' op de al even vooruitstrevende UNDERCOVER React Presto. Een mix van "Zwart / Wolfgrijs / Antraciet / Wit" verdeelt de meest kenmerkende details van de nieuwste Air Max.

Nike prees de Nike Air Max 2090 Heren/Dames als de "huidige schoen van de toekomst" toen het model in maart werd gelanceerd. Sindsdien heeft The Swoosh tientallen paren van het silhouet geleverd, ogenschijnlijk van de komende decennia. Het nieuwste geeft een futuristisch tintje met een veelkleurig palet dat is geïnspireerd op transport uit het jaar 2090.

www.max270mall.com
Comments