Adidas Stan Smith Bestellen

Comments · 35 Views

Adidas Stan Smith Bestellen Adidas Stan Smith Bestellen

Kleur geblokkeerd met kracht, het bovenwerk is een patchwork-creatie die niet alleen verwijst naar de ontwerptaal uit het begin van 2000, maar ook naar het werk van Recouture op de Campus vorig jaar. Nieuwe Adidas Stan Smith Levendige groentinten, paars, roze, blauw, rood en zelfs oranje verven asymmetrisch de bijna volledig suède armaturen met tongen het enige gedeelde element in hun neutraal zwarte afwerking. Het portret van de atleet rust bovenop in contrasterend wit, terwijl de branding elders de vorm aanneemt van typische perforaties en de kenmerkende klaver op de hiel.Terwijl de herfst aan de gang is, is de Adidas Stan Smith Online Winkel ontstaan ​​in arrangementen die geschikt zijn voor de koudere tijd van het jaar. Eerder gezien in een winterklare constructie, is de tennisklassieker onlangs verschenen in een corduroy-constructie. Het bovendeel is bekleed met "Clear Brown" -tinten en is overwegend van de voorvoet tot de achterkant gestructureerd. Hieloverlays zijn echter net zo mooi als tongen; hun standaard branding heeft een "Gold Metallic" -flair die ervoor zorgt dat elke gedempte herfstoutfit knalt. Onder de voeten kiezen zoolunits voor een beproefde 'Footwear White'-samenstelling die misschien niet optimaal is voor natte omstandigheden, maar perfect is om te genieten van koelere dagen in combinatie met het zachte bovenwerk.

Adidas Stan Smith Bestellen De extraordinaire producer is eigenlijk zijn hele carrière een mode-visionair geweest, en hoewel zijn adidas NMD-aanbiedingen enkele van de meest gewilde releases van 2016 waren, is zijn laatste samenwerking met de drie strepen een eenvoudigere grafische benadering om je tegen te houden. het komende seizoen van de lente 2017.

Door het eenvoudige ontwerp houdt de samenwerking de meeste traditionele en meest herkenbare elementen van het silhouet intact, waarbij de leverancier van accessoires slechts zelden bovenop hun motieven toevoegt. Adidas Stan Smith Schoenen Portretten van de tennislegende zelf en het bijpassende groen van het hiellipje zijn bedekt met de glimmende afwerking, waardoor hun typische aanwezigheid al snel premium werd dankzij het resultaat. Elders is de leren constructie een parcours, wit getint en langs de zijkant geperforeerd voor minimale Three Stripes-branding; het voorblad is in vergelijking net iets unieker omdat het een zilver metallic dubrae met merknaam toevoegt.

De Adidas Stan Smith Heren/Dames neemt de iconische tennisschoen die een lifestyle-go-to is geworden en breidt het bovenwerk uit om bij de tijd te passen. De geweven jacquardconstructie schittert in Midnight Navy of gebroken wit, terwijl ingewikkelde bloemstukken overal doorheen zijn gestikt om op het favoriete terrasmeubilair van je oma te lijken. Een gebroken witte tussenzool en leren paneel contrasteren op elk paar met de naamgenoot van Pharrell trots op de hiel gestikt, dus het lijdt geen twijfel dat de gedachten van Skateboard P betrokken waren bij het creëren van deze twee excentrieke paren.

www.schoenenplace.com

Comments