Billige Fodboldtrøjer

Comments · 957 Views

de skotske giganter blev fodboldtrøjer tilbud til at forlade ibrox

Nyeste Brasilien Landsholdstrøje, Kroatien Trøje Børn

 

billige fodboldtrøjer

tidligere kaptajn muligvis skal bevise


Gerrard fik ros for at have styr

de skotske giganter blev fodboldtrøjer tilbud til at forlade ibrox

Steven Gerrard er "stadig et stykke væk" fra at vende tilbage til Liverpool som manager på trods af hans succes med Rangers, ifølge den tidligere Reds-forsvarer Mark Lawrenson.

De skotske giganter blev bekræftet som Premiership-mestre for første gang i et årti i søndags, hvor Gerrard fik ros for at have styr på deres opgang og overhalet bitre rivaler Celtic.

nyeste Brasilien landsholdstrøje Og med Jurgen Klopps position usikker midt i Liverpools elendige titelforsvar, har rapporter forbundet Gerrard med en tilbagevenden til Anfield så snart denne sommer.

Lawrenson mener dog, at skiftet ville være for tidligt for Gerrard, og hævder, at klubbens tidligere kaptajn muligvis skal bevise sig selv i en anden Premier League-klub, før han går hjem.

Kroatien Trøje Børn Klopp og hans spillere led et sjette Premier League-nederlag i træk på Anfield søndag, hvor de faldt 1-0 til nedrykningstruede Fulham.

Resultatet efterlader Liverpool på ottendepladsen i tabellen, 22 point efter de løbske ligaledere, Manchester City, og i en kamp om en Champions League-plads.

Lawrenson forventer dog, at Klopp beholder sit job ud over denne sæson og har advaret Gerrard om, at han skal være "forsigtig", når det kommer til at forlade Ibrox.

Kjøp Peru Landslagsdrakt

Maglia Olympique Lyonnais Femmina

Comments